Dit is Ruler

Ruler is het startpunt voor financiële professionals, onafhankelijk en objectief om op de hoogte te blijven van uitdagingen op het gebied van regelgeving.

Ruler is vernieuwd!

Wij geloven in een digitale wereld waarin systemen zorgen dat je zichtbaar compliant bent. Ruler doet dat door het digitaliseren van informatie en het inzetten van volwassen technieken die jou als professional (risk manager, compliance officer en jurist) ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden. Ruler creëert overzicht en schept vertrouwen, zodat je je als gebruiker nu nog meer kunt richten op je dagelijkse business.

Steeds minder menselijke handelingen

Het nieuwe Ruler is een volledig nieuw product, met een nieuw design en nieuwe technologie. Ruler is merkbaar sneller en wordt continu doorontwikkeld. Ruler wordt steeds slimmer, zodat er steeds minder menselijke handelingen nodig zijn. Daarnaast wordt Ruler geschikt voor internationaal opererende organisaties die te maken hebben met wetgeving uit andere landen. Hiervoor worden meertalige redacties opgezet.

Compliance platform

Met het gebruik groeit Ruler tot een platform waarin de hele compliance cycle is ondergebracht. Ruler is te integreren met andere systemen waardoor veel kwalitatieve content uitwisselbaar wordt. Met Ruler ben je In Control.

Voor, maar ook door financiële professionals

Ruler wordt inhoudelijk voorzien van wet- en regelgeving door Charco & Dique, juridische, compliance en risk management professionals met een praktische inslag. Zij zorgen dat de inhoud van Ruler aansluit bij jouw dagelijkse praktijk. Dus opmerkingen en suggestie van jouw kant nemen we graag mee zodat we Ruler gezamenlijk steeds beter maken.

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan