Dit is Ruler

Ruler is het startpunt voor financiële professionals om onafhankelijk en objectief op de hoogte te blijven van uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Ruler is vernieuwd!

Wij geloven in een digitale wereld waarin systemen je helpen om zichtbaar compliant te blijven. Door informatie te digitaliseren en volwassen technieken in te zetten, ondersteunen wij jou bij de beheersing van de compliance cycle. Ruler creëert overzicht en schept vertrouwen, zodat jij je als risk manager, compliance officer of jurist geheel kunt richten op je dagelijkse business.

Minder menselijke handelingen

Het nieuwe Ruler is een volledig nieuw product, met een nieuw design en nieuwe technologie. Ruler is merkbaar sneller en wordt continu doorontwikkeld. De software wordt steeds slimmer, zodat er minder menselijke handelingen nodig zijn. Uiteindelijk zal Ruler zich ontwikkelen tot een internationaal compliance platform, geschikt voor internationaal opererende organisaties die te maken hebben met wetgeving uit verschillende landen.

Compliance platform

Ruler is een platform waarin de hele compliance cycle is ondergebracht. Wij geloven dat samenwerking bijdraagt aan de ontwikkeling van Ruler als een internationaal compliance platform voor en door financiële professionals. De software is te integreren met andere systemen, zodat veel kwalitatieve content uitwisselbaar wordt en alle informatie overzichtelijk terug te vinden is op één plek. Met Ruler ben je altijd in control.

Voor, maar ook door financiële professionals

De Ruler redactie bestaat uit medewerkers van Charco & Dique, professionals met uitgebreide ervaring op het gebied van compliance, recht en risk management. Zij dragen zorg voor de inhoud van Ruler en zorgen dat deze perfect aansluit bij jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast zijn zij continu bezig om Ruler nog beter te maken. Heb je suggesties of vragen? Neem dan contact op!

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan