Tarieven

De kosten van Ruler zijn afhankelijk van het soort profiel dat past bij jouw organisatie, en het aantal gebruikers dat je wil afnemen.

Profielen

Met Ruler betaal je alleen voor wat voor jouw organisatie relevant is. Kies hieronder een of meerdere profielen die van toepassing zijn en krijg 2 gratis gebruikersaccounts.

Probeer Ruler gratis
Profiel Prijs per jaar excl. BTW
Bankbeleggingsonderneming
Prijs per jaar excl. BTW € 6.150 p/j
Verzekeraar
Prijs per jaar excl. BTW € 5.600 p/j
Beheerder AIFM
Prijs per jaar excl. BTW € 4.100 p/j
Beheerder ICBE
Prijs per jaar excl. BTW € 4.100 p/j
Vermogensbeheerder
Prijs per jaar excl. BTW € 4.100 p/j
Pensioenfonds
Prijs per jaar excl. BTW € 3.600 p/j
Broker
Prijs per jaar excl. BTW € 3.100 p/j
Trustkantoor
Prijs per jaar excl. BTW € 3.100 p/j
Financieel dienstverlener
Prijs per jaar excl. BTW € 3.100 p/j
Betaaldienstverlener
Prijs per jaar excl. BTW € 3.100 p/j
Uitgevende instelling
Prijs per jaar excl. BTW € 2.600 p/j
Overige wetten
Fiscaal
Prijs per jaar excl. BTW € 5.500 p/j
Juridische leerstukken
Prijs per jaar excl. BTW € 5.000 p/j
Arbeid en medezeggenschap (HR)
Prijs per jaar excl. BTW € 3.500 p/j
Sociale zekerheid (HR)
Prijs per jaar excl. BTW € 2.500 p/j
Juridische procedures
Prijs per jaar excl. BTW € 1.500 p/j
Woningmarkt
Prijs per jaar excl. BTW € 1.500 p/j
Pensioen (HR)
Prijs per jaar excl. BTW € 1.500 p/j

Extra gebruikers

Bij ieder profiel krijg je 2 gratis gebruikers. Naar behoefte kun je extra gebruikers toevoegen, de kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal en type gebruiker. Onze consultants helpen je graag het optimale aantal gebruikers te bepalen voor jouw organisatie.

Ieder profiel is inclusief

Legal framework

Het legal framework geeft het voor jouw organisatie geldende normenkader weer, overzichtelijk onderverdeeld in thema’s en onderwerpen.

Beheersing

In Ruler beheers je de gehele compliance cycle. Van het in kaart brengen van potentiële risico’s tot het treffen van beheersmaatregelen en het opstellen van monitoringsrapporten.

Planning

De planningmodule in Ruler helpt je om inzicht te houden in de geplande en uitgevoerde activiteiten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor wie is Ruler?

Ruler is voor financiële ondernemingen die vergunningsplichtig zijn en onder toezicht van DNB en AFM vallen, maar ook voor organisaties binnen andere sectoren die inzicht willen houden in de wet- en regelgeving die voor hen van belang is.

Wat doet Ruler?

Ruler stelt je in staat om op een gestructureerde en overzichtelijke manier de voor jou relevante wet- en regelgeving in kaart te brengen. De wetten en regels zijn onderverdeeld in thema’s en onderwerpen, opgenomen in gestandaardiseerde profielen of een voor jou op maat gemaakt profiel. Ruler stuurt je een alert als wet- en regelgeving binnen jouw profiel wijzigt. Zo ben je altijd op de hoogte van de normen die voor jouw organisatie gelden.

Daarnaast maakt Ruler zichtbaar in hoeverre je voldoet aan de voor jouw organisatie relevante wet- en regelgeving. Vervolgens beheer je in Ruler eenvoudig de gehele compliance cycle. In de workflow vind je een complete audit trail, die de compliance cycle van legal framework tot beleid zichtbaar maakt.

Hoe zorgt Ruler ervoor dat mijn gegevens veilig zijn?

Voor Ruler staat veiligheid voorop. Ruler maakt daarom maximaal gebruik van de beveiligingsmaatregelen zoals die door Microsoft binnen het Azure Cloud platform worden geboden. Daarnaast werken we samen met security-partij RadicallyOpenSecurity, die pentests op de systemen uitvoeren. Lees meer over de beveiliging van gegevens in Ruler.

Altijd en overal in control met de Ruler app