Hulp bij het gebruik van Ruler

Ondersteuning

De Ruler redactie bestaat uit consultants van Projective Group (voormalig Charco & Dique): ervaren juristen met uitgebreide ervaring op het gebied van compliance, risk management en financieel en privacy recht. Zij dragen zorg voor de inhoud van Ruler en zorgen dat deze perfect aansluit bij jouw dagelijkse praktijk.

Maar ook met het gebruik van Ruler ondersteunen ze je graag. Deze ondersteuning kan variëren van extra trainingen over Ruler tot het uitvoeren van een gap-analyse of het vastleggen van een beleidshuis en bijbehorende beheersmaatregelen. Zelfs het volledig uitbesteden van de compliancefunctie behoort tot de mogelijkheden.

We helpen je graag

Onze consultants kunnen je onder andere ondersteunen met:

Snel van start gaan met Ruler

Denk hierbij aan het bepalen van de inrichting en structuur van Ruler, maar ook aan het trainen van gebruikers en het geven van demonstraties.

Neem contact op
Compliance nulmeting

In hoeverre voldoet jouw organisatie aan de geldende wet- en regelgeving? Het Ruler team helpt je graag deze vraag te beantwoorden door middel van een compliance nulmeting.

Meer over de compliance nulmeting
Regulatory updates

Op maat gemaakte regulatory updates waarin we je op de hoogte stellen van de ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw organisatie.

Meer over regulatory updates
Risicoanalyses

Inzicht krijgen in de de risico’s die je loopt in het geval van non-compliance en beoordelen van de ingestelde beheersmaatregelen.

Meer over risicoanalyses
Beleid en procedures

Het opstellen en vastleggen van een beleidshuis met daarin al het beleid, de procedures en de daaraan gekoppelde beheersmaatregelen.

Meer over beleid en procedures
Compliance monitoring

Continu beoordelen of de uitvoering van de bedrijfsactiviteiten voldoet aan de gestelde normen, en of het compliance beleid het gewenste effect heeft.

Meer over compliance monitoring

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app