Features & Benefits

De Ruler software biedt een reeks aan handige features speciaal gemaakt voor financiële professionals. Bekijk wat Ruler voor jou kan betekenen.

Ruler feature
Interface

Welkom in je persoonlijke compliance omgeving

De software van Ruler biedt jou alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de wet- en regelgeving die voor jou relevant is, overzichtelijk gepresenteerd en altijd actueel.

Ruler Met Ruler de normen van de Wft simpel gecheckt
Radar

Alle verwachte wet- en regelgeving in één oogopslag.

Vanaf het moment dat een wijziging in nationale en internationale wetgeving is aangekondigd volgt de Ruler software de ontwikkelingen op de voet, zodat jij altijd vroegtijdig bent voorbereid op wat er gaat veranderen.

Ruler Met Ruler de Wft normen simpel gecheckt
Legal Framework

Blijf compliant met het Legal Framework.

Binnen een legal framework zijn alle voor jouw instelling relevante normen opgenomen in logische onderwerpen. Onderwerpen zijn gegroepeerd in thema’s.

Alerts

Altijd op de hoogte van actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen

Ruler stuurt je alerts voor belangrijke ontwikkelingen die voor jou relevant zijn, zoals ontwikkelingen in toekomstige wetgeving, maar ook informatie die invloed heeft op normen waar jij nu al aan moet voldoen. Zo heb je alle ontwikkelingen op één centrale plek bij elkaar en hoef je niet langer zelf alle nieuwsbrieven door te ploegen. Met de Ruler software heb je simpel alles onder controle.

Ruler
Ruler
Ruler
arrow
arrow
Ruler Beheersing met Ruler als GRC tool
Beheersing

De compliance status eenvoudig in één overzicht.

In Ruler kun je per relevant onderwerp uit het legal framework snel en eenvoudig zien of je voldoet aan de gestelde eisen en de status zonodig aanpassen als je kunt aantonen dat dit het geval is.

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan