Features & Benefits

De Ruler software biedt een reeks aan handige features speciaal gemaakt voor financiële professionals. Bekijk wat Ruler voor jou kan betekenen.

Ruler inlogscherm
Interface

Welkom in je persoonlijke compliance omgeving

Vergeet alle afzonderlijke nieuwsbrieven van verschillende afzenders. Met Ruler heb je één bron voor alle info. In je persoonlijke omgeving vind je alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de wet- en regelgeving die voor jou relevant is, overzichtelijk gepresenteerd en altijd actueel.

Ruler Overzicht van wet en regelgeving in het Legal Framework
Legal Framework

Alle relevante wet- en regelgeving bij de hand

Ruler stelt je in staat om op een gestructureerde en overzichtelijke manier de voor jou relevante wet- en regelgeving in kaart te brengen. Het legal framework geeft het voor jouw profiel(en) relevante normenkader weer, logisch en overzichtelijk onderverdeeld in logische thema's en onderwerpen.

Ruler In de Ruler radar kun je de normen van de Wft gemakkelijk checken
COMPLIANCE CYCLE

De volledige compliance cycle in een eenvoudige tool

In Ruler beheer je door middel van verschillende features eenvoudig de gehele compliance cycle. Van het in kaart brengen van potentiële risico’s tot het treffen van maatregelen om deze te beheersen en het opstellen van monitoringsrapporten om de effectiviteit van je beleid te evalueren. Het kan allemaal in Ruler.

Ruler Overzicht van alle openstaande taken
IN CONTROL

Regulatory change onder controle

Ruler is er voor financiële ondernemingen die vergunningsplichtig zijn en onder toezicht van DNB en AFM vallen. De software biedt een oplossing voor de moderne financial professional, verantwoordelijk voor het naleven van de immer wijzigende, steeds complexere financiële wet- en regelgeving. In Ruler kunnen compliance officers, risk managers en juristen degelijk en effectief dealen met regulatory change. In de workflow vind je een complete audit trail, die de gehele compliance cycle van alerts tot beleid zichtbaar maakt. Met Ruler heb je simpelweg alles onder controle.

Alerts

Altijd op de hoogte van actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen

Ruler stuurt alerts voor belangrijke ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. Dit kunnen aankomende veranderingen in wetgeving zijn, maar ook informatie die invloed heeft op de normen waar je nu al aan moet voldoen. Zo heb je alle ontwikkelingen op één centrale plek bij elkaar en hoef je niet langer zelf alle nieuwsbrieven door te ploegen. Met de Ruler software heb je simpelweg alles onder controle.

Ruler Dashboard Ruler software met link naar Wet en regelgeving, nieuws en jurisprudentie en het laatste nieuws
Ruler Overzicht van je Ruler inbox met alle alerts
Ruler Verdiepingspagina van een alert in Ruler
arrow
arrow
Ruler Overzicht van de normen, risico's en controls van een assesement
Beheersing

Ruler maakt effect zichtbaar

Ruler attendeert je direct op wijzigingen in het legal framework. Door middel van heatmaps krijg je vervolgens inzicht in de risico's van een wijziging. Op basis van de maatregelen die je neemt, geeft Ruler inzicht in het bruto/netto risico en weet je welke controls effectief zijn en waar actie nodig is. Zo zie je snel en eenvoudig of je voldoet aan de gestelde eisen en kun je bovendien aantonen wat je eraan hebt gedaan.

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan