Alle IT-standaarden in één profiel

IT Compliance

Goed nieuws, we hebben gratis een nieuw profiel toegevoegd aan Ruler! In het nieuwe IT Compliance profiel vind je alle IT-standaarden en handvatten afkomstig van Europese én nationale toezichthouders in één overzicht. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om inzicht te houden in de wirwar aan eisen op het gebied van IT Compliance.

Welke standaarden bevat het IT Compliance profiel?

Scope

Het IT Compliance profiel bestaat uit eisen vanuit de volgende richtlijnen en normen:

Altijd up-to-date

Inzicht in wijzigingen

De Ruler redactie zal het IT Compliance profiel up-to-date houden. Wijzigingen in wet- en regelgeving komen, net als bij de huidige Ruler profielen, binnen in je Inbox. Aankomende veranderingen worden overzichtelijk getoond in de Radar, zodat je precies weet waar jouw organisatie in de toekomst aan moet voldoen.

Onderlinge verhoudingen tussen frameworks

Voldoen aan alle vereisten

Het IT Compliance profiel maakt inzichtelijk aan welke vereisten voldaan moet worden, ongeacht wat voor soort vergunning jouw organisatie heeft. Per onderwerp kun je bekijken in hoeverre je voldoet aan de wettelijke vereisten voor jouw organisatie, en of je hiermee automatisch ook voldoet aan vereisten uit andere frameworks.

Vervolgens kun je op basis van je risicoanalyse beheersmaatregelen toevoegen, workflows starten en een planning met actiepunten opstellen en monitoren.

 

Alles wordt gemakkelijker

Wij vinden Ruler heel prettig werken. Overzicht behouden, taken aan elkaar toewijzen, acties monitoren, het wordt allemaal een stuk gemakkelijker met Ruler.
Compliance Officer Betaaldienstverlener

Probeer Ruler gratis uit

en ontdek wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Demo aanvragen

Altijd en overal in control met de Ruler app