Inbox

Met Ruler blijf je gemakkelijk op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving. De ontwikkelingen die mogelijk relevant zijn voor jouw organisatie komen binnen in je inbox.

Op de hoogte van ontwikkelingen

Alerts

Dagelijks ontvang je van Ruler e-mail alerts over ontwikkelingen die mogelijk relevant zijn voor jouw organisatie. Dit kunnen aankomende veranderingen in wetgeving zijn, maar ook informatie die invloed heeft op de normen waar je nu al aan moet voldoen. Zo heb je alle ontwikkelingen op één centrale plek bij elkaar en hoef je niet langer zelf alle wet- en regelgeving bij te houden.

Vervolgens kun je taken aanmaken, risicoanalyses uitvoeren en een plan van aanpak opstellen. In Ruler maak je eenvoudig zichtbaar hoe je voldoet aan de gestelde normen.

Direct over tot actie

Taken aanmaken

In je inbox vind je de binnengekomen alerts. Aan de hand van de inbox items kun je taken aanmaken. Deze taken kun je een deadline meegeven, koppelen aan een specifieke gebruiker of tag, en opnemen in de monitoringsagenda. Zo breng je gemakkelijk in kaart welke acties er moeten worden uitgevoerd om te voldoen aan (veranderingen in) wet- en regelgeving.

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app