Beveiliging

Voor Ruler staat veiligheid voorop. Ruler maakt daarom maximaal gebruik van de beveiligingsmaatregelen zoals die door Microsoft binnen het Azure Cloud platform worden geboden. Maatregelen die aansluiten op de eisen en wensen van de financiële sector. Zo blijft jouw data binnen Europa (primair: Amsterdam) en kun je voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving en de eisen die de toezichthouders stellen.

We werken samen met security-partij RadicallyOpenSecurity, die pentests op de systemen uitvoeren. Onze technische stack wordt door hen als volgt lovend beschreven: “The source repositories were well shaped and clearly structured. The overall quality appeared to meet requirements of modern software development and security best-practices.”

Om de continuïteit van onze dienstverlening te allen tijde te garanderen, heeft Ruler zich verplicht tot het opzetten en onderhouden van een deugdelijke broncode escrow regeling ten behoeve van de afnemer.

De Hosting en Security is in een apart document in detail beschreven. Je kunt het document hier downloaden.

SOC2 certificering

Daarnaast zijn wij samen met Durfit bezig om een SOC2 type 1 certificering te verkrijgen. SOC2 stelt criteria voor het beheren van gegevens op basis van vijf ‘serviceprincipes’: beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Deze certificering waarborgt dat:

  • De beschrijving van het systeem van de IT-serviceorganisatie, inclusief de interne controlemaatregelen, een getrouw beeld geeft van de werkelijkheid; en
  • Dat de interne controlemaatregelen afdoende zijn.

De verwachting is dat het certificeringstraject voor de SOC2 type 1 verklaring medio 2022 afgerond is.

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app