Aantoonbaar compliant

Voldoen aan wet- en regelgeving

Ruler helpt je zicht te houden op de wet- en regelgeving waar je als organisatie aan moet voldoen. Ook houd je met Ruler gemakkelijk inzicht in de naleving ervan. De software laat zien waaraan je moet voldoen, geeft inzicht in de risico’s als je niet voldoet aan de gestelde normen en monitort alle acties en maatregelen in een transparante audittrail.

Al het nieuws dat relevant is voor jouw organisatie

Altijd op de hoogte

Naast financiële wet- en regelgeving, is het ook mogelijk om met Ruler zicht te houden op de overige wet- en regelgeving waar je als organisatie aan moet voldoen. Hiervoor kun je gebruik maken van de volgende optionele modules:

  • fiscaal;
  • HR (sociale zekerheid, arbeid & medezeggenschap en pensioen);
  • juridische leerstukken;
  • juridische procedures;
  • verslaglegging;
  • woningmarkt.

Mis je bepaalde wet- en regelgeving die belangrijk is voor jouw organisatie? Op verzoek kunnen wij additionele wetten en profielen aan het bestaande aanbod toevoegen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Essentieel

Ik zou Ruler zeker aanraden aan concullega’s. Voor kleine partijen is Ruler essentieel. Ruler helpt je de regels op orde te houden.
Vermogensbeheerder Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer
Features

Ontdek de mogelijkheden met Ruler

Het legal framework biedt een overzicht van alle wet- en regelgeving die voor jouw organisatie van belang is.

Legal Framework
Inbox

Met Ruler blijf je gemakkelijk op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving. De ontwikkelingen die mogelijk relevant zijn voor jouw organisatie komen binnen in je inbox.

Inbox
Beheersing

In Ruler beheers je eenvoudig de gehele compliance cycle. Van het in kaart brengen van potentiële risico’s tot het treffen van beheersmaatregelen.

Beheersing
Planning

De planningmodule helpt je om inzicht te houden in de geplande en uitgevoerde activiteiten, en een monitoringsagenda op te stellen.

Planning

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app