Aantoonbaar compliant

Voldoen aan financiële wet- en regelgeving

Ruler is er voor financiële ondernemingen die vergunningplichtig zijn en onder toezicht staan bij de AFM en/of DNB. De software biedt een oplossing voor de moderne finance professional, verantwoordelijk voor het naleven van de continu wijzigende, steeds complexere financiële wet- en regelgeving.

Met Ruler houd je inzicht in het normenkader waaraan jouw organisatie moet voldoen. In de workflow vind je een complete audit trail, die de gehele compliance cycle van legal framework tot beleid zichtbaar maakt. Of je nu werkt als compliance officer, risk manager, jurist of bestuurder, met Ruler heb je alles onder controle.

Alleen relevante wet- en regelgeving

Profielen

Het legal framework in Ruler is vastgelegd per ‘profiel’ (bijvoorbeeld: bank, beleggingsinstelling, verzekeraar, vermogensbeheerder, pensioenuitvoerder, etc.). Je neemt het profiel af dat past bij jouw organisatie en type vergunning, en krijgt dus alleen de voor jou relevante informatie te zien.

In het profiel toont Ruler de details van het wettelijk kader, overzichtelijk gegroepeerd naar thema’s en onderwerpen.

Meer over de profielen en prijzen

Altijd op de hoogte

De voornaamste meerwaarde van Ruler is de rust dat we niets missen. Dankzij de Radar weten we lang van tevoren wat eraan zit te komen.
Risk Manager Beleggingsonderneming
Inzicht in wet- en regelgeving
Ruler biedt inzicht in de snel veranderende financiële wet- en regelgeving. Het legal framework geeft een duidelijk overzicht van alle normen waaraan jouw organisatie moet voldoen.
Op de hoogte van wijzigingen
Ruler stelt je tijdig op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving. Je maakt eenvoudig taken aan en handelt alerts zichtbaar en gestructureerd af.
Beheersing van de compliance cycle
Met Ruler beheers je eenvoudig de gehele compliance cycle. Beoordeel de risico's die je loopt als je niet voldoet aan de gestelde normen, leg beleid vast en monitor het effect.

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app