Start met Ruler

Ruler is toegankelijk via app.ruler.nl. Via de Login button kun je met het opgegeven e-mailadres en wachtwoord inloggen in Ruler.

In het thuisscherm zie je het laatste nieuws en kun je via de buttons ‘Wet- en regelgeving’ en ‘Nieuws & jurisprudentie’ navigeren naar de desbetreffende pagina’s.

Verder geeft het thuisscherm ook aan welke aankomende radaritems er zijn. Deze items geven aan welke voor uw organisatie relevante veranderingen in wet- en regelgeving eraan komen.