Planning

Als je aan de linkerzijde ‘Planning’ selecteert, verschijnen de volgende twee opties:

• Alle taken;
  • Gegroepeerde taken.

Hier vind je een overzicht van alle aangemaakte taken (zie Taak aanmaken).

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie kun je zoeken binnen de ‘Taken’.

Filterfunctie

Je ziet standaard je eigen taken, maar kunt met de filterfunctie ook ‘Taken van iedereen’ selecteren. Daarnaast kun je filteren tussen openstaande en afgeronde taken.

Taak afronden

Je kunt een taak afronden door op het keuzerondje voor de taak te klikken. Als je deze selecteert verschijnt er een pop-upscherm waarin je de taak kunt afronden. Daarbij is het mogelijk een motivatie en een bestand toe te voegen. Als je vervolgens op opslaan klikt, is de taak doorgestreept. De volgende keer dat je de pagina laadt, is de taak verwijderd uit de planning.