Heb je een vraag over Ruler?

Vul het formulier hiernaast in om contact op te nemen.

FAQ

Kan ik direct vanuit een risico een beheersmaatregel maken?

Nee, voordat je een control kunt koppelen aan een risico zul je de control eerst moeten aanmaken via de ‘Beheersmaatregelen’ pagina (zie beheersmaatregelen voor meer uitleg).

Hoe koppel ik een beheersmaatregel aan een risico?

Nadat je een beheersmaatregel hebt aangemaakt via de ‘Beheersmaatregelen’ pagina (zie beheersmaatregelen), klik je in het menu links in je beeldscherm op ‘Risico’s’. Selecteer het desbetreffende risico uit de lijst met risico’s onder de grafiek. Vervolgens selecteer je ‘+ Nieuwe beheersmaatregel toevoegen’ en kies je de beheersmaatregel door op ‘+ beheersmaatregel selecteren’ te klikken.

Hoe verwijder ik een assessment?

Je kunt een assessment verwijderen door naar ‘Beheersing’ te gaan en vervolgens op ‘Assessments’ te klikken. Open het desbetreffende assessment en klik vervolgens bovenin je scherm op ‘Eigenschappen’. Selecteer rechts onderin de blauwe button met ‘Bewerken’ en verwijder het assessment door links onderin op ‘Verwijderen’ te klikken.

Kan ik een gebruiker toevoegen?

Ja, de persoon die als ‘beheerder’ is aangewezen kan zelf gebruikers toevoegen, mits het aantal toegestane gebruikers niet wordt overschreden. Wil je iemand aanwijzen als beheerder? Neem dan contact met ons op.