Heb je een vraag over Ruler?

Vul het formulier hiernaast in om contact op te nemen.

  Legal Framework

  Het legal framework biedt een overzicht van alle wet- en regelgeving waaraan jouw organisatie dient te voldoen. Als je het legal framework selecteert, verschijnen aan de linkerzijde de volgende opties:

  • Thema’s en onderwerpen
  • Radar
  • Consultaties

   

  Thema’s en onderwerpen

  Ruler bevat thema’s die op hun beurt weer bestaan uit onderwerpen. Een onderwerp beschrijft een bepaald aspect van de op dit moment geldende regelgeving. Onderwerpen kunnen algemeen van aard zijn of specifiek voor een financiële instelling (zoals pensioenfondsen, beleggingsondernemingen of betaalinstellingen).

  Radar

  De Radar geeft inzicht in de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving. Je ziet precies waar jouw organisatie in de toekomst aan moet voldoen, zodat je op tijd actie kunt ondernemen. De radaritems worden op chronologische volgorde weergegeven.

  Consultaties

  Onder ‘Consultaties’ is informatie te vinden over wet- en regelgeving die wordt voorbereid en waarover wordt geconsulteerd. Je vindt hier alle consultaties over concept-regelingen waarop je nu kunt reageren. Via de zoekfunctie kun je ook afgeronde consultaties zoeken en bekijken.