Heb je een vraag over Ruler?

Vul het formulier hiernaast in om contact op te nemen.

  Dashboard

  Het Ruler dashboard biedt een samenvatting van de informatie die voor jou als individuele gebruiker van belang is. Je kunt het dashboard zelf vormgeven op basis van aanpasbare widgets. De widgets geven informatie over de verschillende onderdelen die inzicht bieden in de mate van beheersing.
  Widget toevoegen aan dashboard

  Ruler beschikt over een standaard set aan widgets. Widgets kunnen worden toegevoegd of gewijzigd via de blauwe knop (potlood), te vinden rechtsboven in het dashboard. Deze knop kan ook worden gebruikt om een bestaande widget een andere plaats te geven op het dashboard.

  Als gebruiker kun je zelf bepalen of er informatie van één of meerdere afdelingen in een widget moet worden getoond.

  Wat is er nog meer belangrijk om te weten over het dashboard?
  • Je kan zelf de positie van de widget op het dashboard bepalen door de widget te slepen naar de gewenste plaats (wel eerst via het potlood het dashboard in de edit modus zetten).
  • Indien meerdere afdelingen zijn gekoppeld aan een widget zijn de details per afdeling te zien in een detailscherm. Dit detailscherm wordt zichtbaar als op de widget wordt geklikt.
  • Als informatie aandacht nodig heeft (deadline verstreken, hoge prio, etc) wordt dit aangegeven door middel van een rode kleur.