Roadmap


2020

Beheersing gehele compliance cycle, Chatbot en Overige wetten

Begin 2020 werd een nieuwe versie van Ruler geïntroduceerd. Dankzij allerlei nieuwe features is het mogelijk om met Ruler de gehele compliance cycle te beheersen. Ruler helpt je niet alleen op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, maar ook eenvoudig zichtbaar te maken hoe je voldoet aan de gestelde normen. Daarnaast hebben we in 2020 de Ruler chatbot geïntroduceerd, De chatbot beantwoordt vragen over het gebruik van Ruler en biedt een QuickStart-functie voor nieuwe Ruler gebruikers. Ook helpt de chatbot je bij juridische vragen. Kan de chatbot je niet verder helpen? Dan helpt hij je gemakkelijk contact op te nemen met een van onze consultants. Ook is het sinds 2020 mogelijk om zicht te houden op de niet-financiële wet- en regelgeving. Denk hierbij aan de arbowet, fiscale wet- en regelgeving en bijvoorbeeld het burgerlijk wetboek.

Q1 2021

Uitbreiding dashboard

Wij zijn continu bezig om Ruler nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken. Om de gebruikerservaring te optimaliseren, hebben we begin 2021 het Ruler dashboard uitgebreid.

Q1 2021

Engelstalige versie van Ruler

Ruler is, naast Nederlands, sinds begin 2021 ook beschikbaar in het Engels. Voor vertalingen naar het Engels maakt Ruler gebruik van het AI-systeem van DeepL. Belangrijk om te weten, is dat klantspecifieke informatie niet wordt vertaald door DeepL. DeepL vertaalt alleen informatie die Ruler aanbiedt.

2021

Doorontwikkeling Ruler

Het is mogelijk om in Ruler de mate van compliance van je organisatie bij te houden door gebruik te maken van de beheersingsmodule. Om het analyseren en documenteren of (en in welke mate) je organisatie voldoet nog makkelijker te maken, gaan we deze module verder optimaliseren. Tegelijkertijd krijgt de planningsmodule een update. Tot slot willen we het mogelijk willen maken om een rapportage uit Ruler te exporteren voor een direct compliance overzicht.

2021

Intuïtief en slim

Ruler is intuïtief, slim en interactief. Eenvoudig in gebruik en moet het dagelijkse compliance werk makkelijker en leuker blijven maken. Om dit waar te maken blijven we kijken naar de wensen van onze klanten. Zo gaan we in 2021 de zoekfunctie optimaliseren, proberen we het aantal kliks verder te verminderen en proberen we standaard takensets te generen.

2021

Digitale assistent

In 2020 hebben we de chatbot gelanceerd. Het doel van de chatbot is om te fungeren als jouw digitale assistent en het gebruik van Ruler nog gemakkelijker te maken. Naast hulp bij het gebruik van Ruler (door middel van bijvoorbeeld de QuickStart-functie) zal de chatbot steeds slimmer worden, en je ook helpen bij het oplossen van compliance vraagstukken. Denk aan een checklist die je helpt de UBO van jouw organisatie te identificeren, of een checklist die je helpt te bepalen of je voldoet aan de geactualiseerde AFM Leidraad Wwft. Ook zal de chatbot je proactief gaan wijzen op mogelijke ontwikkelingen die voor jou interessant zijn, en slimme suggesties doen op basis van jouw profiel in Ruler.

2021

Integratie met andere systemen

Wij geloven in samenwerking. Daarom willen we Ruler waar mogelijk integreren met andere applicaties en systemen, zodat alle informatie op één plek te vinden is. Door samenwerkingen te initiëren met externe partners, zal Ruler zich verder ontwikkelen tot hét online compliance platform voor en door financiële professionals.

2022

Wisdom of the crowd

Samen weten we meer dan alleen. Daarom gaan we kijken hoe klanten elkaar kunnen versterken en optimaal kunnen profiteren van elkaars kennis door middel van Ruler. Denk aan het beoordelen van content in Ruler, het aandragen van content en het toevoegen van een sociaal discussie element om de Ruler Community te bouwen. Een platform voor kennisdeling, discussie en best practices.