Signalering

Van de signaleringsfunctie maak je alleen gebruik als je een profiel met ‘overige wet- en regelgeving’ afneemt. Met de signaleringsfunctie kunnen binnenkomende nieuwsitems eenvoudig worden beoordeeld en doorgezet naar de onderwerpen en afdelingen waarvoor ze relevant zijn.

Signaleringsfunctie

Binnen de financiële wet- en regelgeving bepaalt de Ruler redactie of binnenkomende nieuwsitems relevant zijn voor jouw organisatie. Voor de niet financiële wet- en regelgeving werkt dit anders. Ruler volgt de bronnen die voor jouw organisatie van belang zijn. Vervolgens voer je zelf de redactie.

Jij bepaalt of de nieuwsitems die binnenkomen in je signaleringsinbox relevant zijn voor jouw organisatie of niet. Komt er bijvoorbeeld een nieuwsitem binnen over ontslagrecht? Dan kun je het item direct doorzetten naar de HR-afdeling van jouw organisatie.

Om je hierbij te helpen, geeft het Ruler algoritme in de meeste gevallen alvast een suggestie van het onderwerp waaraan een bepaald item gekoppeld kan worden. Het algoritme leert snel, waardoor je steeds minder handelingen zelf hoeft te verrichten.

Eenvoudig te reproduceren

Iedere stap die je neemt bij het signaleren van niet-financiële bronnen is volledig reproduceerbaar. Als je een item als niet relevant beschouwt en archiveert, krijg je de mogelijkheid een toelichting toe te voegen. Zo heb je achteraf nog inzicht in de gemaakte beslissingen.

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app