Nieuw thema in Ruler: maatregelen COVID-19

Verschillende financiële toezichthouders hebben maatregelen genomen en documenten gepubliceerd met betrekking tot het COVID-19 virus. Om het overzicht te behouden, hebben wij een nieuw (tijdelijk) thema opgenomen in Ruler: ‘Maatregelen COVID-19’.

Maatregelen omtrent het coronavirus

De afgelopen maand hebben verschillende financiële toezichthouders maatregelen genomen en documenten gepubliceerd met betrekking tot het COVID-19 virus. Deze maatregelen zijn bedoeld om financiële instellingen te helpen om de economische gevolgen van het virus voor zichzelf en hun klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo zijn verschillende rapportagedeadlines uitgesteld, worden een aantal prudentiële eisen (tijdelijk) versoepeld, en is aan verschillende ondernemingen gevraagd om voorlopig geen dividend uit te keren.

Om het overzicht te behouden over alle publicaties en maatregelen die in het licht van COVID-19 worden genomen, hebben wij een nieuw (tijdelijk) thema opgenomen in Ruler: ‘Maatregelen COVID-19’. Dit thema bevat een overzicht van alle relevante documenten en berichten die door de toezichthouders zijn gepubliceerd.

Laat van je horen!

Heb je vragen over de maatregelen omtrent het COVID-19 virus, of help je hulp nodig met het gebruik van Ruler? We horen graag van je! Neem direct contact met ons op.

Lees meer over de features van Ruler of bekijk onze help pagina.

Meer artikelen lezen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

    Meer artikelen lezen?

    Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

    You have successfully subscribed to the newsletter

    Er is iets fout gegaan.