GRC software

Met de software van Ruler eenvoudig en overzichtelijk je Governance, Risk en Compliance (GRC) onder controle.

Ruler als GRC software

Financiële wet- en regelgeving wordt steeds complexer en verandert in een hoog tempo. Het is van belang dat jij altijd op de hoogte bent én blijft van de ontwikkelingen in de financiële markt. Ruler is een unieke software waarmee jij je Governance, Risk en Compliance (GRC) simpel onder controle houdt.

Met Ruler als GRC tool heb je inzichtelijk aan welke wet- en regelgeving jouw organisatie moet voldoen. De software biedt je een legal framework waarin de voor jouw organisaties relevante normen zijn opgenomen. Zo heb je inzicht en overzicht in de huidige, en toekomstige, financiële wet- en regelgeving. Je bepaalt eenvoudig de impact van wijzigingen op risico’s en beheersmaatregelen.

Met Ruler kun je:

  • alle verwachte wet- en regelgeving in één oogopslag zien.
  • de impact van risico’s analyseren voor je bedrijfsprocessen.
  • gemakkelijk én overzichtelijk alle (actuele) informatie in één centrale bron raadplegen
  • een solide basis creëren voor audits en toekomstige controles.

Bekijk alle features & benefits van Ruler als GRC tool.

Ruler Beheersing met Ruler als GRC tool

Eenvoudig de samenhang tussen Governance, Risk en Compliance in kaart

Met Ruler als GRC software breng je eenvoudig de samenhang tussen Governance, Risk en Compliance in kaart. De tool stuurt je alerts voor belangrijke ontwikkelingen die voor jou relevant zijn, zoals ontwikkelingen in toekomstige wetgeving, maar ook informatie die invloed heeft op normen waar jij nu al aan moet voldoen. Je hebt transparantie over de impact en wijzigingen op risico’s en beheersmaatregelen, maar ook op de betreffende bedrijfsonderdelen en bijbehorende processen is direct inzichtelijk. Informatie uit verschillende afdelingen wordt zo overzichtelijk in kaart gebracht. Op deze manier kun je wijzigingen in Governance, Risk en Compliance efficiënter door voeren.

Eén integrale tool voor voor inzicht en beheersting. Met Ruler als GRC software heb je alles simpel onder controle. Vraag vrijblijvend een gratis demo aan van Ruler en ervaar zelf het gemak.

 

Demo aanvragen

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan