Compliance software

Compliant zijn houdt in dat je als organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving, interne regels en gedragscodes. Met de compliance software Ruler heb je jouw compliance altijd op orde. Ruler biedt alle relevante wet- en regelgeving in één overzicht.

Hulp bij compliance management

Voor financiële instellingen is het steeds moeilijker om aan alle de wet- en regelgeving te voldoen. De wetgeving is flink aangescherpt en het toezicht is geïntensiveerd. Het is dus van groot belang dat jouw organisatie zichtbaar voldoet aan de gestelde normen. Je wilt inzichtelijk krijgen of de genomen beheersmaatregelen resulteren in het gewenste effect. Daarnaast moet je er voor zorgen dat niet alleen de bestaande activiteiten, maar ook nieuwe initiatieven voldoen aan de wet- en regelgeving.

Compliance management is een continu proces waarbij de wetgeving met regelmaat wijzigt. Dit maakt het voor de meeste bedrijven een lastige opgave. Het ontbreekt hierbij regelmatig aan kennis, tijd en/of overzicht om zeker te zijn dat de hele organisatie compliant is.

Alles wordt gemakkelijker

Wij vinden Ruler heel prettig werken. Overzicht behouden, taken aan elkaar toewijzen, acties monitoren, het wordt allemaal een stuk gemakkelijker met Ruler.
Compliance Officer Beleggingsonderneming

Aantoonbaar compliant

Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om altijd op de hoogte te zijn van de continu veranderende wet- en regelgeving. Daarom hebben wij compliance software ontwikkeld die gemaakt is voor én door financiële professionals. Ruler is een tool die inzichtelijk maakt welke normen voor jou relevant zijn. Of het nu gaat om de AVG, CDD, Mifid II of PSD2, Ruler volgt de ontwikkelingen in wetgeving op de voet. Zo ben jij altijd vroegtijdig voorbereid op wat er gaat veranderen. Daarnaast stelt Ruler je in staat om zichtbaar te maken hoe je aan wetgeving voldoet, waar de risico’s liggen en hoe je daarmee omgaat.

Ontdek de mogelijkheden
Legal framework
Het legal framework geeft het voor jouw organisatie geldende normenkader weer, overzichtelijk onderverdeeld in thema’s en onderwerpen.
Beheersing
In Ruler beheers je eenvoudig de gehele compliance cycle. Van het in kaart brengen van potentiële risico’s tot het treffen van beheersmaatregelen.
Planning
De planningmodule helpt je om inzicht te houden in de geplande en uitgevoerde activiteiten, en een monitoringsagenda op te stellen.

Probeer Ruler gratis

en ervaar wat Ruler voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag de demo aan

Altijd en overal in control met de Ruler app