Compliance software

Compliance is een bekende term binnen de financiële sector. Compliant zijn houdt in dat je als organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving, interne regels en gedragscodes. Met de compliance software Ruler heb je jouw compliance altijd op orde. Alle relevante wet- en regelgeving in één overzicht.

Het belang van compliance management

Voor financiële instellingen is het steeds moeilijker om aan alle de wet- en regelgeving te voldoen: de wetgeving is flink aangescherpt, de wetgeving wordt steeds complexer en het toezicht is geïntensiveerd. Het is dus van groot belang dat jouw organisatie zichtbaar voldoet aan de gestelde normen, evenals het inzichtelijk krijgen of de genomen beheersmaatregelen resulteren in het gewenste effect. Daarnaast moet je er voor zorgen dat niet alleen jouw bestaande activiteiten, maar ook nieuwe initiatieven voldoen aan de wet- en regelgeving.

Compliance management is een continu proces waarbij de wetgeving met regelmaat wijzigt, dit maakt het voor de meeste bedrijven een lastige opgave. Het ontbreekt hierbij regelmatig aan kennis, tijd en/of overzicht om zeker te zijn dat de hele organisatie compliant is. 

Compliance software: altijd compliant

Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om altijd op de hoogte te zijn van de continu veranderende wet- en regelgeving, daarom hebben wij een compliance software ontwikkeld die gemaakt is voor én door financiële professionals. Ruler is een juridisch softwarepakket dat door middel van het legal framework inzichtelijk maakt welke normen voor jou relevant zijn. Of het nu gaat om de normen rondom privacy, customer due diligence, Mifid II, PSD2, Ruler volgt de ontwikkelingen in wetgeving op de voet. Zo ben jij altijd vroegtijdig voorbereid op wat er gaat veranderen. Daarnaast stelt Ruler je in staat om zichtbaar te maken hoe je aan wetgeving voldoet, waar de risico’s liggen en hoe je daarmee omgaat.

De voordelen van Ruler compliance software:

  • Alle verwachte wet- en regelgeving in één overzicht;
  • Vroegtijdig voorbereid op veranderingen;
  • Altijd op de hoogte van actuele en relevante ontwikkelingen;
  • In één oogopslag op de hoogte van jouw compliance status

Lees hier meer over de functies en voordelen van Ruler.

Met Ruler houd je controle op jouw compliance en beheers je gemakkelijk de regulatory change. Wil je weten hoe Ruler jouw organisatie kan helpen? We helpen je graag op weg met onze gratis demo.

 

Demo aanvragen

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan