Risk management software

Met Ruler als risk management software houd je inzichtelijk aan welke wet- en regelgeving jij moet voldoen. Zo verklein je het risico dat je niet voldoet aan de gestelde eisen. Simpel alles onder controle.

Ruler als risk management software

Financiële wet- en regelgeving wordt steeds complexer en er worden steeds meer eisen gesteld aan de wijze waarop deze regels worden nageleefd. Als ondernemer wil je niet het risico lopen dat je niet voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving. Met Ruler houd jij risk management simpel onder controle.

Met Ruler kun je:

  • alle verwachte wet- en regelgeving in één oogopslag zien.
  • de impact van risico’s analyseren voor je bedrijfsprocessen.
  • gemakkelijk én overzichtelijk alle (actuele) informatie in één centrale bron raadplegen
  • een solide basis creëren voor audits en toekomstige controles.

De software van Ruler maakt inzichtelijk aan welke wet- en regelgeving jouw organisatie moet voldoen. Zo houd je controle op jouw risk management en helpt de software jou de regulatory change te beheersen.

 

Ruler Alerts bij regulatory change in compliance

Voorkom onnodige verrassingen

Ruler beschikt over standaard profielen voor alle soorten financiële ondernemingen. Omdat iedere onderneming uniek is, kan ook een klantspecifiek profiel worden aangemaakt, dat geheel aansluit op jouw specifieke activiteiten en producten.

Daarnaast heb je met Ruler niet alleen inzicht in bestaande wet- en regelgeving, maar geeft de radar inzicht in de geplande wijzigingen. Als wetten of regels veranderen, dan stelt Ruler je daarvan op de hoogte via een alert en past de wijzigingen meteen toe op je profiel. Zo zorg je ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan en eventuele risico’s kunt beheersen.

Ruler is hét startpunt voor financiële professionals.

 

Demo aanvragen

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan