Nieuwe functionaliteiten

Het opstellen van een monitoringsagenda is nu een stuk eenvoudiger, dankzij de nieuwe functionaliteiten in Ruler.

Nieuwe functionaliteiten

Wij voeren continu verbeteringen door in Ruler, om de software nog gebruiksvriendelijker te maken. Op basis van gebruikersfeedback hebben wij daarom weer enkele wijzigingen aangebracht in Ruler.

Compliance monitoring

Een belangrijk onderdeel van de compliance cycle is het bepalen van de monitoringswerkzaamheden. Om een goede monitoringsagenda te kunnen maken, hebben wij de volgende functionaliteiten toegevoegd aan Ruler:

 • Taken kunnen voortaan de status ‘monitoringstaken’ krijgen en worden overzichtelijk weergegeven in een ‘monitoringsagenda’;
 • Het takenoverzicht is uitgebreid met een apart overzicht, met daarin de monitoringsagenda;
 • De monitoringsagenda kan worden geëxporteerd naar Excel;
 • Nadat je monitoringstaken hebt afgerond, kun je ze koppelen aan het bijbehorende monitoringsrapport.

Risicoanalyses en -beoordelingen verwijderen

Uit gebruikersfeedback bleek dat risicoanalyses en -beoordelingen soms werden verwijderd door een gebruiker, terwijl een andere gebruiker ze graag wilde behouden. Om dit te voorkomen, kan de beheerder voortaan bepalen wie er risicoanalyses en -beoordelingen mogen verwijderen. Gebruikers die niet geselecteerd zijn door de beheerder kunnen dit dus niet meer.

Hulp nodig?

Loop je ergens tegenaan tijdens het gebruik van Ruler? Neem dan eens een kijkje op de Ruler help pagina. Hier geven we uitleg over de verschillende functionaliteiten van Ruler.

Wordt jouw vraag niet beantwoord op de website, of heb je ideeën hoe we Ruler kunnen verbeteren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

Meer artikelen lezen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

  Meer artikelen lezen?

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

  You have successfully subscribed to the newsletter

  Er is iets fout gegaan.