Assessments

Als je ‘Assessments’ selecteert, verschijnt een overzicht van de door jou aangemaakte ‘Assessments’. Aan de rechterbovenzijde kun je de button ‘+ nieuw assessment’ selecteren. Als je hierop klikt, verschijnt er een pop-up scherm waarbinnen je een nieuw assessment kunt starten. Hierin kun je een titel en een omschrijving opnemen. Vervolgens kun je het assessment opslaan of annuleren. Als je op opslaan klikt, word je vervolgens doorgeleid naar het betreffende assessment.

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie kun je zoeken binnen de ‘Assessments’.

Assessment

Als je een Assessment hebt geselecteerd, verschijnt deze in het scherm. Hier kun je vervolgens het Assessment uitvoeren (zie hierna). Aan de bovenzijde van het scherm vind je tevens de volgende opties:

• Assessment;
  • Eigenschappen;
  • Logboek.

Assessment

Dit is het standaardscherm. Hierin kun je de Normen, Risico’s en Controls toevoegen om het Assessment uit te voeren.

Eigenschappen

Hier kun je informatie over het assessment vinden, waaronder de titel en de omschrijving. Rechtsonder bevindt zich een button ‘Bewerken’. Als je deze selecteert heb je de mogelijkheid de titel en omschrijving te wijzigen. Linksonder vind je tevens de button ‘Verwijderen’. Hier kun je het gehele Assessment verwijderen. NB: dit proces is onomkeerbaar.

Logboek

Hier kun je informatie vinden over alle wijzigingen die hebben plaatsgevonden in het Assessment. Ook zie je welke gebruiker de wijzigingen heeft aangebracht.