Ruler genomineerd voor de Computable Awards 2022

Op 5 oktober 2022 worden voor de zeventiende keer op rij de Computable Awards uitgereikt. Ruler is samen met Lifely en de Volksbank genomineerd in de categorie ‘beste partnerproject’.

Digitalisatie van wet- en regelgeving

Zoals iedere bank moet ook de Volksbank voldoen aan het toenemende aantal wettelijke vereisten. Niet alleen als het gaat om financiële toezichtwetgeving, maar ook op andere rechtsgebieden, zoals arbeids- en fiscaal recht. Samen met Lifely ontwikkelden wij in 2021 een oplossing waarmee de Volksbank inzicht heeft in alle relevante wet- en regelgeving waaraan de instelling moet voldoen. Meer over het partnerproject ‘Digitalisatie wet- en regelgeving’ lees je hier.

De 43 inzendingen voor ‘beste partnerproject’ werden door een jury van 24 experts getoetst en geselecteerd. De 10 kanshebbers zijn gekozen vanwege hun complexiteit, toegevoegde waarde, innovatieve kracht en de grote rol van de leverancier. Ruler maakte met name indruk dankzij de grote toegevoegde waarde voor de gebruiker.

Over de Computable Awards

De Computable Awards zijn een initiatief van Computable, een onafhankelijk platform voor Nederlandse ICT-professionals. De awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden met een succesvolle, innovatieve ICT oplossing. Er worden awards uitgereikt in 16 categorieën. De winnaars worden op 5 oktober 2022 tijdens een live awardshow bekendgemaakt.

Stemmen

De winnaars worden voor 50% bepaald door het publiek en voor 50% door een vakjury. Wil jij Ruler helpen de titel van beste partnerproject te bemachtigen? Breng dan voor 12 september je stem uit via de stemmodule op de website van de Computable Awards. Je kunt slechts één keer stemmen.

 • Stap 1. Laat je naam en e-mailadres achter
 • Stap 2. Je ontvangt een mail met de link naar de stemmodule
 • Stap 3. Stem in de categorie partner projecten op ‘Digitalisatie wet- en regelgeving (De Volksbank, Connext Lab, Lifely en Ruler)’. Let op: Je hoeft niet in alle categorieën een stem uit te brengen.

Nu stemmen!

Meer artikelen lezen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

  Meer artikelen lezen?

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

  You have successfully subscribed to the newsletter

  Er is iets fout gegaan.