Ruler update mei 2020

De afgelopen tijd is ons team druk bezig geweest Ruler verder te verbeteren. We stellen je graag op de hoogte van de grootste veranderingen.

Digitale handleiding

We vinden het belangrijk Ruler zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom kun je in het geval van vragen – naast de chatfunctie – nu ook direct vanuit Ruler de digitale handleiding raadplegen. Gebruik hiervoor de ‘Help’ knop links onderin je scherm.

Onderwerp 'niet van toepassing'

In het legal framework kun je onderwerpen die niet relevant zijn voor jouw organisatie door middel van een schuifknop kwalificeren als ‘niet van toepassing’. Deze onderwerpen verschijnen vervolgens niet als een te beoordelen onderwerp in de module beheersing. Nieuw is dat je nu ook een toelichting kunt geven waarom je een onderwerp als ‘niet van toepassing’ beoordeelt. Hierdoor is het achteraf ook nog duidelijk waarom het onderwerp op ‘niet van toepassing’ is gezet.

Radar - datum laatste wijziging

Bij ieder Radar-item is voortaan zichtbaar wanneer deze voor het laatst is gewijzigd. Zo zie je in één blik hoe recent een onderwerp is en wanneer er voor het laatst informatie aan is toegevoegd.

Toelichting bij het archiveren van Alerts

Bij het archiveren van alerts uit de inbox heb je nu de mogelijkheid een toelichting te geven. De gegeven toelichting is zichtbaar bij het gearchiveerde bericht, zodat ook achteraf nog duidelijk is waarom het item gearchiveerd is.

Chatbot

Om jou als gebruiker nog beter te kunnen ondersteunen gaan wij in juni van start met een chatbot in Ruler. De chatbot zal op termijn zowel Ruler-gerelateerde vragen als juridische vragen beantwoorden. Wij zijn nog op zoek naar gebruikers die betrokken willen zijn bij het testen en verbeteren van de chatbot. Lijkt het jou leuk om te helpen? Meld je dan aan bij marieke.blankenstein@charcoendique.nl.

Blijf op de hoogte!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving? Download dan ook de gratis Ruler app via Android of iOS en volg Ruler op LinkedIn.

Meer artikelen lezen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

    Meer artikelen lezen?

    Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

    You have successfully subscribed to the newsletter

    Er is iets fout gegaan.