Altijd en overal in control met de Ruler app

Compliance officers, risk managers en juristen opgelet! Vergeet alle afzonderlijke nieuwsbrieven van verschillende afzenders. Met Ruler heb je één bron voor alle info, in een persoonlijke omgeving met alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving die voor jou relevant is, overzichtelijk gepresenteerd en altijd actueel.

button Apple storebutton Google store

Ruler Ruler app

Stel: je bent in overleg en wilt even snel een wet inzien. In dat geval biedt de Ruler app uitkomst! De Ruler app is er speciaal voor alle ad-hoc momenten, bijvoorbeeld om financieel nieuws te scannen en om snel een bepaalde wettekst te raadplegen. Met de app ben je echt altijd en overal op de hoogte van financiële wet- en regelgeving. Geheel gratis, ook zonder abonnement op onze Ruler software voor desktop! Dus ook met de Ruler app ben je in control, maar dan on the go.

De voordelen van de Ruler app:

  • Gratis gebruik! Ruler app is ook zonder abonnement te gebruiken.
  • Wetboek in je broekzak: met Ruler heb je snel en eenvoudig alle financiële wet- en regelgeving bij de hand.
  • Handige zoekfunctie: geen eindeloos bladersysteem, maar met behulp van kernwoorden eenvoudig zoeken in nieuws en wetteksten.
  • Altijd up-to-date: Ruler compileert dagelijks alle relevante en actuele berichtgeving in één nieuwsoverzicht.
  • Bewaarfunctie: markeer nieuws en wetteksten om ze op een later moment te raadplegen.

Hoe het werkt

Ingebruikname is heel simpel: nadat je de app hebt gedownload maak je een account aan, selecteer de bronnen van wie jij nieuws wilt ontvangen en je bent ready to go! Je hebt alle financiële wet- en regelgeving voor jou relevante nieuwsberichten bij de hand. Als premium gebruiker met een abonnement op de Ruler software heb je nog een streepje voor: de app is een verlengstuk van je compliance workflow in de Ruler desktop versie. Je logt in met je bestaande Ruler profiel en naast alle nieuws en wetgeving krijg je alle voor jou relevante alerts die follow-up nodig hebben.

 

Download de app in de Appstore of Google Playstore.

button Apple storebutton Google store

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan