Risicoanalyses

Als je ‘Risicoanalyse’ selecteert, verschijnt een overzicht van de door jou aangemaakte risicoanalyses. Aan de rechterbovenzijde kun je de button ‘+ Nieuwe risicoanalyse’ selecteren. Als je hierop klikt, verschijnt er een pop-up scherm waarbinnen je een nieuw risicoanalyse kunt starten. Hierin kun je een titel en een omschrijving opnemen. Vervolgens kun je het risicoanalyse opslaan of annuleren. Als je op opslaan klikt, word je vervolgens doorgeleid naar de betreffende risicoanalyse.

In het overzicht wordt per risicoanalyse weergeven hoeveel normen, risico’s en beheersmaatregelen eraan gekoppeld zijn.

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie kun je zoeken binnen de risicoanalyses.

Risicoanalyse

Als je een risicoanalyse hebt geselecteerd, verschijnt deze in het scherm. Hier kun je vervolgens de analyse uitvoeren (zie hierna). Aan de bovenzijde van het scherm vind je tevens de volgende opties:

• Risicoanalyse;
  • Eigenschappen;
  • Logboek.

Risicoanalyse

Dit is het standaardscherm. Hierin kun je de Normen, Risico’s en Beheersmaatregelen toevoegen om het risicoanalyse uit te voeren.

Eigenschappen

Hier kun je informatie over de risicoanalyse vinden, waaronder de titel en de omschrijving. Rechtsonder bevindt zich een button ‘Bewerken’. Als je deze selecteert heb je de mogelijkheid de titel en omschrijving te wijzigen.

Logboek

Hier kun je informatie vinden over alle wijzigingen die hebben plaatsgevonden in de risicoanalyse. Ook zie je welke gebruiker de wijzigingen heeft aangebracht.