Monitoringsrapport

Door middel van de Monitoringsrapporten kun je de effectiviteit van je Controls beoordelen.

Als je ‘Monitoringsrapporten’ selecteert in de interface aan de linkerzijde, verschijnt een overzicht van je Monitoringsrapporten.

Via de button ‘+ Nieuw Monitoringsrapport’ kun je een rapport toevoegen. Als je deze knop selecteert, verschijnt er een pop-upscherm. In dit scherm kunt een titel toevoegen en een bestand uploaden. Vervolgens kun je het Monitoringsrapport opslaan of annuleren. Als je op opslaan klikt, word je doorgeleid naar het betreffende monitoringsrapport. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om Controls toe te voegen via de button ‘+ Selecteer een control’. Als je deze button selecteert verschijnt er een pop-upscherm met daarin de Controls (Zie Controls). Als je de muiscursor over de Controls beweegt, verschijnt een button ‘+ control selecteren’. Als je deze button selecteert, wordt er een nieuw scherm geopend. Hierin kun je aan de rechterzijde middels het dropdownmenu de effectiviteit bepalen van de Control. Je kunt hierbij kiezen uit:

• Hoog
  • Gemiddeld

Nadat je de effectiviteit hebt bepaald kun je het scherm opslaan. Vervolgens word je doorgeleid naar het startscherm van je Monitoringsrapport. Via de button ‘+ Selecteer een control’ kun je extra Controls toevoegen aan het Monitoringsrapport.

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie kun je zoeken binnen de ‘Monitoringsrapporten’