Monitoringsrapporten

Door middel van de Monitoringsrapporten kun je de effectiviteit van je beheersmaatregelen beoordelen. Als je ‘Monitoringsrapporten’ selecteert in de interface aan de linkerzijde, verschijnt een overzicht van je Monitoringsrapporten.

Monitoringsrapporten aanmaken

Via de button ‘+ Nieuw Monitoringsrapport’ kun je een rapport toevoegen. Als je deze knop selecteert, verschijnt er een pop-upscherm. In dit scherm kunt een titel toevoegen en een bestand uploaden. Vervolgens kun je het Monitoringsrapport opslaan of annuleren. Als je op opslaan klikt, word je doorgeleid naar het betreffende monitoringsrapport. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om beheersmaatregelen toe te voegen via de button ‘+ Selecteer een beheersmaatregel’. Als je deze button selecteert verschijnt er een pop-upscherm met daarin de beheersmaatregelen (Zie Beheersmaatregelen). Als je de muiscursor over de beheersmaatregelen beweegt, verschijnt een button ‘+ beheersmaatregel selecteren’. Als je deze button selecteert, wordt er een nieuw scherm geopend. Hierin kun je aan de rechterzijde middels het dropdownmenu de effectiviteit bepalen van de maatregel. Je kunt hierbij kiezen uit:

• Hoog
    • Gemiddeld
    • Laag

Nadat je de effectiviteit hebt bepaald kun je het scherm opslaan. Vervolgens word je doorgeleid naar het startscherm van je Monitoringsrapport. Via de button ‘+ Selecteer een beheersmaatregel’ kun je extra beheersmaatregelen toevoegen aan het Monitoringsrapport.

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie kun je zoeken binnen de ‘Monitoringsrapporten’.

Hulp nodig?

Heb je meer ondersteuning nodig met monitoring en het opstellen van monitoringsrapporten? De Ruler redactie, bestaande uit consultants van Charco & Dique, helpt je graag te beoordelen of de uitvoering van de bedrijfsactiviteiten voldoet aan de gestelde normen, en of het compliance beleid het gewenste effect heeft. Lees meer over onze hulp bij compliance monitoring of neem vrijblijvend contact met ons op.