Ruler Roadmap


2019

Ruler app

Eind 2019 hebben wij als aanvulling op de Ruler software ook de Ruler app geïntroduceerd. Dankzij de app ben je altijd en overal op de hoogte van nieuwe financiële wet- en regelgeving.

2020

Doorontwikkeling Ruler

Begin 2020 werd een nieuwe versie van Ruler geïntroduceerd. Dankzij allerlei nieuwe features is het nu mogelijk om met Ruler de gehele compliance cycle te beheersen. Relevante ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving komen binnen in je inbox. Vervolgens kun je taken aanmaken, risk assessments uitvoeren en een plan van aanpak maken. Zo maak je zichtbaar hoe je voldoet aan de gestelde normen en ben je te allen tijde compliant.

2020

Uitbreiding dashboard

Wij zijn continu bezig om Ruler nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken. Om de gebruikerservaring te optimaliseren, zullen wij op korte termijn ook het dashboard verder uitbreiden.

2020

Ruler gaat Europa in

Als internationale organisatie moet je in alle landen waarin je actief bent voldoen aan wet- en regelgeving. In 2020 zullen we meertalige redacties opzetten, zodat Ruler zich kan ontwikkelen tot een internationaal compliance platform. Zo helpen we je om ook in de rest van Europa compliant te zijn.

2020

Integratie met Keeper

Keeper geeft gedetailleerd de verschillen weer tussen de huidige en nieuwe normen van een bepaalde wet en biedt een overzicht van de ‘gaps’ voor jouw organisatie. Vervolgens ondersteunt Keeper je gedurende het implementatietraject. In 2020 zal Keeper geïntegreerd worden in het Ruler platform, zodat de content uitwisselbaar is.

Lees meer over keeper arrow
2021

Integratie met andere systemen

Wij geloven in samenwerking. Daarom willen we Ruler waar mogelijk integreren met andere applicaties en systemen, zodat alle informatie op één plek te vinden is. Door samenwerkingen te initiëren met externe partners, zal Ruler zich verder ontwikkelen tot hét online compliance platform voor en door financiële professionals.

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan