Ruler Roadmap


2019

De Ruler app

Eind 2019 hebben wij als aanvulling op de Ruler software ook de Ruler app geïntroduceerd. De app helpt je om altijd en overal op de hoogte te blijven van nieuwe financiële wet- en regelgeving.

2020

Doorontwikkeling Ruler

Begin 2020 werd een nieuwe versie van Ruler geïntroduceerd. Dankzij allerlei nieuwe features is het nu mogelijk om met Ruler de gehele compliance cycle te beheersen. Relevante ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving komen binnen in je inbox. Vervolgens kun je taken aanmaken, risk assessments uitvoeren en een plan van aanpak opstellen. Zo maak je eenvoudig zichtbaar hoe je voldoet aan de gestelde normen en ben je te allen tijde compliant.

2020

De Ruler chatbot: jouw digitale assistent

Om onze gebruikers nog beter te ondersteunen, hebben we de chatfunctie verder uitgebreid tot de Ruler chatbot: jouw digitale assistent. De chatbot beantwoordt vragen over het gebruik van Ruler en biedt een QuickStart-functie voor nieuwe Ruler gebruikers. Maar dat is niet alles, de digitale assistent helpt je ook juridische vragen te beantwoorden. Zo kan de chatbot je helpen de UBO van jouw organisatie te identificeren en helpen te bepalen of jouw website voldoet aan de cookie-vereisten. Kom je er toch niet uit? Dan kun je via de chatbot gemakkelijk contact opnemen met een van onze consultants.

2020

Toevoeging niet financiële wet- en regelgeving

Eind 2020 wordt er een geheel nieuwe (optionele) module toegevoegd aan Ruler. Hiermee kun je niet alleen zicht houden op de financiële wet- en regelgeving, maar ook op de overige wet- en regelgeving waar je aan moet voldoen. Denk hierbij aan de arbowet, fiscale wet- en regelgeving en bijvoorbeeld het burgerlijk wetboek. In Ruler bepaal je gemakkelijk welke profielen relevant zijn voor jouw organisatie, zodat je ook op die gebieden op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

2020

Uitbreiding dashboard

Wij zijn continu bezig om Ruler nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken. Om de gebruikerservaring te optimaliseren, zullen wij eind 2020 ook het dashboard verder uitbreiden.

2021

Engelstalige versie van Ruler

Als internationale organisatie moet je in alle landen waarin je actief bent voldoen aan wet- en regelgeving. In 2021 zullen we meertalige redacties opzetten, zodat Ruler zich kan ontwikkelen tot een internationaal compliance platform. Zo helpen we je om ook in de rest van Europa compliant te zijn.

2021

Integratie met andere systemen

Wij geloven in samenwerking. Daarom willen we Ruler waar mogelijk integreren met andere applicaties en systemen, zodat alle informatie op één plek te vinden is. Door samenwerkingen te initiëren met externe partners, zal Ruler zich verder ontwikkelen tot hét online compliance platform voor en door financiële professionals.

Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference Ruler reference

Ruler is klaar voor jou!

Vraag een demo aan