Taak aanmaken

Als je aan de linkerzijde ‘Planning’ selecteert, verschijnen de volgende twee opties:

• Alle taken;
  • Gegroepeerde taken.

Generieke taak

Als je ‘Alle taken’ selecteert, verschijnt rechtsboven de button ‘Taak aanmaken’. Als je hierop klikt krijg je de mogelijkheid om een generieke taak aan te maken. Binnen het pop-upscherm kun je de taak omschrijven, een deadline selecteren, extra notities opnemen, prioriteren en verantwoordelijke(n) selecteren. Ten slotte kun je de taak opslaan of annuleren.

Specifieke taak

In een aantal schermen heb je de mogelijkheid een specifieke taak aan te maken. Aan de onderzijde van het scherm vind je de button ‘Taak aanmaken’. Als je deze selecteert verschijnt er een pop-upscherm. Binnen het scherm kun je de taak omschrijven, een deadline selecteren, extra notities opnemen en prioriteren en verantwoordelijke(n) selecteren. Je kunt de taak vervolgens opslaan of annuleren.

Een specifieke taak aanmaken kan vanuit de volgende schermen:

• Controls, mits u een specifieke Control hebt geselecteerd;
  • Assessments, mits u een specifiek Assessment hebt geselecteerd;
  • Monitoringsrapport, mits u specifiek Monitoringsrapport hebt geselecteerd;
  • Inbox (zie paragraaf Inbox);
  • Legal Framework, mits u een specifiek onderwerp hebt geselecteerd;
  • Radar, mits u een specifiek radaronderwerp hebt geselecteerd;
  • Consultaties, mits u een specifieke consultatie hebt geselecteerd.